Jesse

Individuele coaching

Voor scholen

Lopen leerlingen vast vanwege stress, mentale of sociaal-emotionele gezondheid? Via 1-op-1 sessies of in een klein groepje help ik jullie leerlingen graag verder.

Stress en mentale problemen staat leren en ontwikkelen in de weg

Leerlingen die vastlopen vanwege bovenmatige stress en mentale problemen komen doorgaans minder goed tot leren en ontwikkelen. De reden verschilt per leerling. Bijvoorbeeld door onzekerheid, ervaren prestatiedruk, sociale media, gevoel van veel moeten en niet in verbinding staan met hun gevoel. 

Deze leerlingen ervaren een vervelend gevoel en voelen zich vaker onveilig. Ze vechten tegen de stress en negatieve gedachten, trekken zich terug of negeren de signaleren totdat het escaleert. Een logische reactie, maar het lost niets op.

Wat kan ik voor leerlingen betekenen?

Via 1 op 1 sessies of in een klein groepje help ik de leerling te achterhalen waar de oorzaak ligt en wat hij of zij kan doen om zichzelf te helpen. Met de focus op een sterke basis van binnenuit. 

Ik heb de mogelijkheid om een ochtend of middag per week op jullie school in Amsterdam aanwezig te zijn voor sessies. 

Klik hier voor meer inhoudelijke informatie over mijn programma om stress en mentale problemen bij jongeren aan te pakken.

Klik hier voor de video.

Neem gerust contact op.

06-50491808
jwestenenk@protonmail.com