Jesse

Over Jesse

Mijn naam is Jesse Westenenk. Het is mijn missie om kinderen te helpen herinneren dat ze goed genoeg zijn zoals ze zijn. Hoe ze hun onbevangenheid, nieuwsgierigheid en wijsheid in kunnen zetten om problemen op te lossen. Ik bied een warme en veilige plek waar kinderen alle mogelijkheden ontdekken om tot de kern van hun behoeften te komen.

Met veel geduld en op een liefdevolle wijze begeleid ik kinderen en jongeren op weg naar een gelukkig leven. Een leven waarin ze hun gevoel en behoeften onder woorden te brengen, handvatten hebben om met uitdagingen om te gaan en weten dat ze goed genoeg zijn zoals ze zijn.

Ouders help ik op weg in een liefdevolle opvoeding. Opvoeden is een taak van ons allemaal, soms een flinke uitdaging. Ik denk mee hoe ouders het ouderschap kunnen vormgeven en waar nodig los kunnen komen van projectie van eigen verdriet, trauma, gebeurtenissen op hun kind(eren). 

De afgelopen tien jaar heb ik als pedagoog, jeugdhulpverlener, coach en adviseur werkervaring opgedaan in de pedagogische- en onderwijssector. Ik heb gewerkt bij orthopedagogische dagcentra, verschillende basisscholen, de kinderopvang en bij een adviesbureau voor onderwijs en opvang.

Opleidingen

Stress en burn-out coaching

CSR Expertisecentrum Stress & Veerkracht

Integratieve Kindercoach

Nederlandse Academie voor de Psychotherapie

WO Master & pre-Master Youth, Education and Society

Universiteit Utrecht

HBO Pedagogiek
Windesheim Zwolle