Jesse

Over Jesse

Mijn naam is Jesse Westenenk. Het is mijn missie om kinderen en jongeren te helpen herinneren dat ze goed genoeg zijn zoals ze zijn. Hoe ze hun onbevangenheid, nieuwsgierigheid en wijsheid in kunnen zetten om zichzelf en anderen te helpen. Ik bied een warme en veilige plek waar kinderen en jongeren alle mogelijkheden ontdekken om tot de kern van hun behoeften te komen.

Met veel rust en geduld begeleid ik kinderen en jongeren naar een gelukkiger leven. Een leven waarin ze hun gevoel en behoeften onder woorden kunnen brengen, handvatten hebben om met uitdagingen om te gaan en weten dat ze goed genoeg zijn zoals ze zijn.

Voor ouders ben ik een betrouwbare sparringpartner als het gaat om opvoeden. Opvoeden is een prachtige maar soms uitdagende taak. Ik denk met ouders mee over hoe ze het ouderschap kunnen vormgeven, passend bij wat hun kind nodig heeft.

Met tien jaar werkervaring als onder andere pedagoog, jeugdhulpverlener, coach en adviseur heb ik een brede kennis opgebouwd. Ik heb gewerkt bij orthopedagogische dagcentra, verschillende basisscholen, de kinderopvang en bij een adviesbureau voor onderwijs en opvang. Deze ervaring heeft me geleerd hoe ik kinderen en jongeren het beste kan ondersteunen in hun ontwikkeling en hoe ik ouders kan bijstaan in het ouderschap.

Opleidingen

Stress en burn-out coaching

CSR Expertisecentrum Stress & Veerkracht

Integratieve Kindercoach

Nederlandse Academie voor de Psychotherapie

WO Master & pre-Master Youth, Education and Society

Universiteit Utrecht

HBO Pedagogiek

Windesheim Zwolle