Jesse

Voel je weer ontspannen en gelukkig!

Video afspelen

Hey daar!

Het leven kan soms echt even vermoeiend zijn, toch? Dat begrijp ik. Het is niet altijd even makkelijk om je weg te vinden in de drukte van het dagelijks leven, school, sociale media, de zoektocht naar wie je bent en wat je leuk vindt. 

Het gevoel van stress, veel moeten, piekeren, angst of alleen zijn kan soms overweldigend zijn.

Maar geen zorgen, je bent niet de enige. En wist je dat er altijd een weg is om je fijner te voelen? Ik kan je daarbij helpen. 

Wat kun je van mij verwachten?

 • Een luisterend oor
  Bij mij kun je jouw verhaal kwijt. Alles wat je deelt blijft tussen ons.

 • Wat kun je bespreken?
  Dat bepaal jij zelf. Onderwerpen die je kunt bespreken gaan bijvoorbeeld over stress, school, thuis, vrienden, vriendinnen, sociale media, gevoel van veel moeten, onzekerheid, angst, negatieve gedachten of andere sociaal-emotionele uitdagingen etc.

 • Begeleiding en tips
  Ik help jou om te ontdekken wat het probleem precies is en hoe je de baas wordt over bijvoorbeeld stress, negatieve gedachten en gevoelens of een spanning rondom huiswerk of toetsen. Het doel is dat jij je ontspannen en gelukkig voelt.

 • Veilige ruimte
  Bij Trust Spaces bied ik een veilige ruimte waar niets moet en alles mag.

Ervaringen van anderen

Zullen we kennismaken?

 

App, bel of mail mij gerust. Of plan een kennismaking in via de ‘contact’ button onderaan de pagina. Een kennismaking is kosteloos en je zit nergens aan vast.

Vraag wel eerst even toestemmen aan jouw ouder(s)/verzorgers.

Whatsapp of bellen
06-50491808

Mail
jwestenenk@protonmail.com