Jesse

Missie

Een mentaal en sociaal-emotioneel gezonde jeugd die zelfstandig is en vanuit eigenwaarde leeft. Door coaching en therapie help ik kinderen en jongeren een sterke basis te ontwikkelen van binnenuit.

Een sterke basis van binnenuit

Een sterkte basis van binnenuit begint bij dat kinderen en jongeren worden aangemoedigd om zichzelf te leren kennen, te omarmen en ontdekken welke kennis en vaardigheden ze hebben of nog kunnen ontwikkelen om zichzelf te helpen. Dit stimuleert het zelfvertrouwen, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Denk aan het herkennen en reguleren van gevoelens en emoties, omgaan met tegenslagen, ontwikkelen van een positief zelfbeeld, balans vinden in grenzen aangeven en grenzen verleggen, doorzetten, maken van slimme keuzes en het doorbreken van negatieve gedachtepatronen.

De beste versie van zichzelf

Kinderen en jongeren die zelfvertrouwen hebben en zelfstandig zijn ervaren meer grip en geluk: ze weten hoe zichzelf en anderen kunnen helpen of vinden de weg naar hulp, ze wijzen zichzelf minder snel af, werken door tegenslagen heen, zien fouten als kansen, geven eerder grenzen aan, pakken kansen aan en durven meer in hun eigen energie te gaan staan.