Jesse

Workshop Talentvisualisatie!

Op zaterdag 6 april 2023 geef ik een gratis workshop Talentvisualisatie voor het Health Festival Amsterdam! Zit deze workshop al vol en heb je interesse om dit op een ander moment te doen? Geef je interesse door via de link onderaan deze pagina.

Inhoud workshop

Jouw kind (of jullie samen) gaat een visionboard maken waarbij de kwaliteiten, talenten en vaardigheden van hem of haar volledig worden uitvergroot. Dit kan met plaatjes, teksten, tekeningen.. alles is mogelijk! Er is voldoende materiaal beschikbaar. Het doel is dat het kind zich focust op wat het wel kan en wat het kind uniek maakt. Kinderen richten zich namelijk vaak op wat niet goed gaat en houden zichzelf daarmee onbewust klein.

We sluiten de workshop af met een visualisatieoefening waarmee jouw kind volledig in zijn of haar kracht komt te staan. Hiermee maakt het kind een koppeling tussen het weten en het daadwerkelijk doorvoelen in het hele lichaam. Dit draagt bij aan een sterke basis van binnenuit en dat het kind zichzelf gaat associëren met wat er op het visionboard staat. Het visionboard en de oefening krijgen jullie mee naar huis.

Interesse?

Reserveer een gratis plekje voor de workshop van 6 april via deze link

Zit 6 april al vol en wil je kind of jullie samen graag deze workshop volgen? Geef je interesse door via deze link. Er staan nog geen nieuwe data gepland, maar ik houd je op de hoogte via mail.

Andere vragen? Neem gerust contact op.

06-50491808
jwestenenk@protonmail.com