Jesse

Werkwijze en tarieven

Plan eenvoudig een gratis kennismakingsgesprek in via de contact button onderaan de pagina. Het gesprek is vrijblijvend en duurt maximaal 20 minuten.

Wat kun je verwachten van een coachtraject?

Vanuit het coachtraject werken we ongeveer twee maanden samen aan het oplossen van de hulpvraag van jou en je kind, zodat je kind meer grip en zelfvertrouwen ervaart en je als ouder de beste hulpbron bent voor je kind. 

Een traject bestaat uit:

  • 6 individuele kindsessies van 60 minuten per sessie (fysiek).
  • 2 oudergesprekken van 60 minuten per sessie (digitaal).
  • Oefeningen voor je kind om grip te krijgen en het zelfvertrouwen te stimuleren.
  • Mogelijkheid voor jou en je kind om buiten sessies om vragen te stellen of ervaringen te delen over het ontwikkelproces (via mail).

 

Boek een gratis adviesgesprek om te bepalen of het traject wat voor jullie is. 

Hoe werkt een kindsessie?

Een kindsessie duurt in totaal 60 minuten. Tijdens de sessie begeleid ik het kind of de jongere met zijn of haar hulpvraag. Hiervoor zet ik verschillende oefeningen, methodes en technieken in. Bijvoorbeeld: motiverende gesprekstechnieken, oefeningen gericht op doorbreken van patronen rondom gedachten, gevoel en gedrag, emotieregulatie, Emotional Freedom Techniques (EFT), versterken van het zelfbeeld, kwaliteiten en talenten, ademhalingsoefeningen of psycho-educatie. Ouders zijn niet aanwezig bij de kindsessies tenzij het kind daar nadrukkelijk om vraagt. 

Hoe werkt een oudergesprek?

Een oudergesprek duurt 60 minuten en vindt online plaats. Tijdens dit gesprek onderzoeken we samen welke stappen jij kunt nemen om jezelf en je kind te ondersteunen in zijn of haar ontwikkelproces en geef ik tips en handvatten die je kunt toepassen in de praktijk. 

 

HSP hoogsensitiviteit gevoelig prikkels prikkelgevoelig

Kan ik een losse sessie boeken?

Dat kan zeker. Je kunt een eenmalige kindsessie of oudergesprek boeken voor bijvoorbeeld tips en handvatten rondom een specifieke situatie of voor uitleg over hoogsensitiviteit zodat je je kind beter kunt begrijpen.

Sommige kinderen vinden het ook prettig om na een aantal maanden terug te komen voor een extra sessie om kennis op te frissen.

Praktisch

Voorafgaand aan het traject vraag ik jullie om een inschrijfformulier in te vullen. Een handtekening van ouder(s)/verzorgers met wettelijk gezag is verplicht tot en met 16 jaar. 

Aanbod

Tarieven

920 euro (excl. BTW) voor een compleet coachtraject

115 euro (excl. BTW) per losse sessie

*De tarieven zijn inclusief locatiekosten in Amsterdam, voor- en nabereidingstijd, administratie, materialen, bijscholing en overige praktijkkosten.  
*Voor aanmelding is geen verwijzing van een huisarts nodig
 
 

Inhoud compleet coachtraject

  • 6 individuele kindsessies van 60 minuten per sessie (fysiek).
  • 2 oudergesprekken van 60 minuten per sessie (digitaal) 
  • Oefeningen voor je kind om meer grip te krijgen en het zelfvertrouwen te stimuleren.
  • Mogelijkheid voor jou en je kind om buiten sessies om vragen te stellen of ervaringen te delen over het ontwikkelproces (via mail).