Jesse

Werkwijze en tarieven

Plan eenvoudig een gratis kennismakingsgesprek in via de contact button onderaan de pagina. Het gesprek is vrijblijvend en duurt maximaal 20 minuten.

Hoe ziet een coachtraject eruit?

Het programma bestaat uit 6 individuele coachsessies. Voorafgaand aan de sessie vraag ik jullie om een inschrijfformulier in te vullen (jongeren kunnen dit eventueel zelf). Een handtekening van ouder(s)/verzorgers met wettelijk gezag is verplicht tot en met 16 jaar. Tijdens de eerste sessie bespreken we het inschrijfformulier en gaan we gelijk aan de slag met de hulpvraag. 

Hoe werkt een inhoudelijke coachsessie?

Eén coachsessie duurt in totaal 60 minuten. Tijdens de sessie begeleid ik het kind of de jongere met zijn of haar hulpvraag. Hiervoor zet ik verschillende oefeningen, methodes en technieken in. Bijvoorbeeld: Emotional Freedom Techniques (EFT), cognitieve gedragstherapie (CGT), motiverende gesprekstechnieken, lichaamsgericht werken, versterken van kwaliteiten en talenten, ademhalingsoefeningen, emotieregulatie.

Boek een oudergesprek

Als ouder(s) kun je een losse sessie boeken. Tijdens deze sessie bespreken we jullie hulpvraag en onderzoeken we samen wat jij kan doen om jezelf en/of je kind te ondersteunen in zijn of haar ontwikkelproces.

HSP hoogsensitiviteit gevoelig prikkels prikkelgevoelig

Fysiek en digitaal

De coachsessies zijn fysiek in Amsterdam of online te volgen. Onderaan de pagina vind je het adres van mijn praktijk in Amsterdam. 

Kan ik een losse sessie bijboeken?

Dat kan zeker. Soms hebben kinderen en jongeren behoefte aan meer sessies voor optimaal resultaat. Dat hangt ook af van de inhoudelijke hulpvraag en het veranderproces.

Sommigen vinden het ook fijn om na een aantal maanden terug te komen voor een sessie, omdat er iets nieuws op hun pad is gekomen waar ze mee aan de slag willen gaan. Vaak is 1 of 2 sessies voor een ‘boost’ voldoende. 

Aanbod

Tarieven

550 euro (incl. BTW) voor een coachtraject

95 euro (incl. BTW) per losse sessie

*Voor aanmelding is geen verwijzing van een huisarts nodig
*De tarieven zijn inclusief voorbereidingstijd voor iedere sessie, administratie, materialen, bijscholing en overige praktijkkosten.  

Locatie

Amsterdam of online

Werkdag: woensdag, donderdag en vrijdag
Adres: Herengracht 294, 1016 BX Amsterdam